actueel
 

Schematherapie

Op 8 april, 13 mei en 17 juni van 14-16 uur geef ik samen met een collega een workshop Schematherapie, stress en ademhaling. Deze kosten 50€ en worden gegeven in (de buurt van) Utrecht. Als vervolg kun je met korting gaan deelnemen aan de online module van SecureNest, en in september meedoen met de groepstherapie gebaseerd op deze theorie. Individuele schematherapie wordt alleen in uitzonderlijke gevallen als vervolg aangeboden, vanwege het grotere succes van groepsschemathterapie. Hiervoor kan de wachttijd langer zijn. 

17 september 2019 starten we weer met een groepstherapie gebaseerd op Schematherapie op dinsdagochtend van 9-11 uur. We houden de schoolvakanties aan. De groep duurt 18 sessies en twe keer follow up. In de groep werken we aan het herkennen en doorbreken van patronen in denken en doen die je belemmeren in contacten met anderen en in het leiden van je leven zoals je dat volgens je waarden zou willen. Aanmelding kan via de site of mail met een verwijzing van de huisarts.

8 juni 2018

Sleutelwoorden

Schematherapie groep

De Praktijk

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching van Marie-Lotte van de Kamp biedt professionele begeleiding in werk en leven. 

  • Psychotherapie bij problemen op gebied van stemming, angst, persoonlijkheidsproblematiek en levensfaseproblematiek.
  • Supervisie psychotherapie VGCt voor psychologen, psychiaters en psychotherapeuten.
  • Coaching bij loopbaanvragen vanuit oplossingsgerichte en positieve psychologie.
  • Groepstrainingen mindfulness (MBSR/MBCT) en Schematherapie.

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching Marie‑Lotte van de Kamp‑Verbeij

Wilt u reageren op dit bericht?

U kunt contact opnemen via e-mail of onderstaand contactformulier.CAPTCHA Image Controleer alstublieft de veiligheidscode