actueel
 

Training Mindfulness: aandacht, bewustzijn en niet oordelen

Net begonnen in het nieuwe jaar en zie je op tegen alles wat weer ‘moet’? lukt het je niet om de rust en het genieten van het moment vast te houden? Goede voornemens om vanaf nu meer in het hier-en-nu te leven? 

Veel mensen worstelen met de druk van onze versnelde maatschappij, we worden we vaak naar onze grenzen gedreven. Maar effectief omgaan met (werk-) stress en gezondheidsklachten is te leren!
 In februari 2023 start ik weer met een training Mindfulness Based Stress Reduction/Mindfulness Based Cognitive Therapy. Deze effectieve training is ook uitermate geschikt voor mensen met (kans op) terugkerende depressies, angst en spanningsklachten.

De training vindt plaats op dinsdagavond, vanaf 14 februari, van 19.30-22.00 uur in Utrecht. OV is dichtbij en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

De kosten zijn 450€, hiervoor krijg je 8 trainingsavonden, 1 mini retraite en een werkboek; koffie en thee is inbegrepen. Ik kies ervoor om in deze tijd voor ieder deelnemend lid hiervan 100€ over te maken op giro 555, voor de Samenwerkende Hulporganisaties. Zo werken we niet alleen aan meer compassie in onszelf, maar ook aan meer praktische hulp voor mensen in nood. 

Er zijn ook mogelijkheden voor vervolgtraining Mindfulness, waarin we de verdieping zoeken in thema's en de Compassietraining. 

16 augustus 2022

De Praktijk

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching van Marie-Lotte van de Kamp biedt professionele begeleiding in werk en leven. 

  • Psychotherapie bij problemen op gebied van stemming, angst, persoonlijkheidsproblematiek en levensfaseproblematiek.
  • Supervisie psychotherapie VGCt voor psychologen, psychiaters en psychotherapeuten.
  • Coaching bij loopbaanvragen vanuit oplossingsgerichte en positieve psychologie.
  • Groepstrainingen mindfulness (MBSR/MBCT) en Schematherapie.

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching Marie‑Lotte van de Kamp‑Verbeij

Wilt u reageren op dit bericht?

U kunt contact opnemen via e-mail of onderstaand contactformulier.CAPTCHA Image Controleer alstublieft de veiligheidscode