actueel
 

Training Mindfulness: aandacht, bewustzijn en niet oordelen

De zomer is voorbij, de dagen worden korter: merk je dat je piekert, zie je op tegen alles wat ‘moet’? lukt het je niet om de rust en het genieten van het moment vast te houden of is je aandacht voortdurend afgeleid? Goede voornemens om vanaf nu meer in het hier-en-nu te leven? 

Veel mensen worstelen met de druk van onze versnelde maatschappij, we worden we vaak naar onze grenzen gedreven. Maar effectief omgaan met (werk-) stress en gezondheidsklachten is te leren!
 Je aandacht kun je trainen om meer in het hier en nu aanwezig te zijn en bewustere keuzes te maken. In november 2023 start ik weer met een training Mindfulness Based Stress Reduction/Mindfulness Based Cognitive Therapy. Deze effectieve training is ook uitermate geschikt voor mensen met (kans op) terugkerende depressies, angst en spanningsklachten.

De training vindt plaats op maandagavond, vanaf 13 november, van 19.00-21.00 uur in de Ruimte voor Aandacht in Utrecht. OV is dichtbij (station Vaartsche Rijn/Ledig Erf) en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

De kosten zijn 450€, hiervoor krijg je 8 trainingsavonden, 1 mini retraite en een werkboek; koffie en thee is inbegrepen. 

16 augustus 2022

Sleutelwoorden

mindfulness, aandacht, concentratie,

De Praktijk

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching van Marie-Lotte van de Kamp biedt professionele begeleiding in werk en leven. 

  • Psychotherapie bij problemen op gebied van stemming, angst, persoonlijkheidsproblematiek en levensfaseproblematiek.
  • Supervisie psychotherapie VGCt voor psychologen, psychiaters en psychotherapeuten.
  • Coaching bij loopbaanvragen vanuit oplossingsgerichte en positieve psychologie.
  • Groepstrainingen mindfulness (MBSR/MBCT) en Schematherapie.

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching Marie‑Lotte van de Kamp‑Verbeij

Wilt u reageren op dit bericht?

U kunt contact opnemen via e-mail of onderstaand contactformulier.CAPTCHA Image Controleer alstublieft de veiligheidscode