actueel
 

Start Schematherapie sepember 2021

Ben je continu gespannen? Stel je te hoge eisen aan jezelf en anderen? Ontwijk je sociale contacten omdat je bang bent het ‘fout’ te doen? Vinden anderen je erg precies, dwangmatig of hebben ze last van je hoge eisen? Vind je het moeilijk tijd en geld aan jezelf uit te geven of je lossere, speelse kant meer ruimte te geven? En vind je een groepstherapie eigenlijk maar helemaal niets? 

In september 2021 starten we in Zeist opnieuw met een groep voor mensen met langer bestaande patronen in hun denken, voelen en gedrag die vallen onder het angstig/ontwijkende/dwangmatige cluster, Cluster C. 

Deze groepstherapie is gebaseerd op evidence based Schematherapie en biedt een gestructureerde aanpak om met anderen die deze problemen ook herkennen, te doorbreken. Je leert je patronen te herkennen, begrijpen en doorbreken. 

We starten met een vrij cognitieve aanpak, maar de therapie is ook gericht op het ervaren en beleven. Dit is een gesloten groep die 20 sessies biedt volgens een vast programma op dinsdagochtend van 09.00-11.00 uur. Meer informatie? info@praktijkvdkamp.nl

28 augustus 2017

Sleutelwoorden

groep, schematherapie, cluster C, angst, vermijding

De Praktijk

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching van Marie-Lotte van de Kamp biedt professionele begeleiding in werk en leven. 

  • Psychotherapie bij problemen op gebied van stemming, angst, persoonlijkheidsproblematiek en levensfaseproblematiek.
  • Supervisie psychotherapie VGCt voor psychologen, psychiaters en psychotherapeuten.
  • Coaching bij loopbaanvragen vanuit oplossingsgerichte en positieve psychologie.
  • Groepstrainingen mindfulness (MBSR/MBCT) en Schematherapie.

Praktijk voor Psychotherapie en Coaching Marie‑Lotte van de Kamp‑Verbeij

Wilt u reageren op dit bericht?

U kunt contact opnemen via e-mail of onderstaand contactformulier.CAPTCHA Image Controleer alstublieft de veiligheidscode